مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 
(تلفن تماس ۸۸۸۷۷۸۹۸ و 02188877897)

مشاوره حقوقی تلفنی،مشاوره حقوقی رایگان آنلاین

امروزه با پیشرفت فناوری و اطلاعات،شاهد سهولت ارتباطات و گسترده شدن راه های برقراری ارتباط می باشیم.همین موضوع نیز باعث شده است بیشتر افراد جامعه در پی ان باشند که از راهای ساده تر و راحت تری مشکلات خود را حل کنند.مشاوره حقوقی تلفنی نیز یکی از بهترین و راحتترین راه هایی میباشد که در عصر حاضر مردم می توانند مشکلات حقوقی و قانونی خود را از این طریق حل کنند.

سوالات مشابه

1 امتیاز مثبت 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
سوال شده اوت 23, 2018 در مشاوره حقوقی ملکی توسط حسین | 359 بازدید
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
سوال شده Mar 23, 2019 در مشاوره حقوقی خانواده توسط moha33 (150 امتیاز) | 456 بازدید
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ
سوال شده Mar 23, 2019 در مشاوره با وکیل کیفری توسط Xxrezaxx (120 امتیاز) | 214 بازدید
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
1 پاسخ
1 امتیاز مثبت 1 امتیاز منفی
58,895 بازدید
سلام خسته نباشید وکیل محترم دادگستری
وقت بخیر .
سوالی در مورد طلاق توافقی داشتم .
برای طلاق توافقی چه اقدامی باید صورت گیرد .
ممنون
سوال شده ژوئن 27, 2017 توسط امیر | 58,895 بازدید

2 پاسخ

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
بهترین پاسخ

طلاق توافقی - مدارک و سوالات طلاق توافقی و گواهی عدم امکان سازش
مراحل و مدارک لازم جهت طلاق توافقی - مشاوره حقوقی طلاق توافقی
طلاق توافقی از یک هفته تا ده روز به طور معمول زمان می‌برد که برای انجام طلاق توافقی توسط وکیل دادگستری به اصل مدارک شناسایی مانند کارت ملی و شناسنامه زوج و زوجه و سند ازدواج به همراه متن توافق زوج و زوجه وهمچنین گواهی عدم بارداری زوجه نیاز است.

در طلاق توافقی موضوعاتی را که معمولاً زوج و زوجه (شوهر و زن) ممکن است بعد از جدایی و طلاق با هم بر سر آنان دچار اختلاف شوند را می‌توان در طلاق توافقی مورد توافق طرفین قرار داد و سپس از طریق دادخواست عدم امکان سازش زوج و زوجه از هم طلاق بگیرند. به عنوان مثال در طلاق توافقی لزومی ندارد زوجه (زن) کلیه مهریه خود را به همسرش (زوجه) ببخشد یا اینکه لزومی ندارد زوج یا زوجه از حق حضانت و یا حق ملاقات فرزند مشترک خویش خود را محروم کنند، بلکه عند‌الزوم باید بر سر موارد مالی و غیر مالی که برای طلاق توافقی باید بر سر آنان به توافق برسند، به تراضی رسیده و متن توافقات خود را مکتوب سازند.

به صورت کلی در طلاق توافقی می بایست زن و مرد (زوجه و زوج) یا موکلین در خصوص کلیه امور مالی و غیر مالی خود با هم توافق کرده و عندالزوم به تراضی برسند. پس از آنکه زوجین (مرد و زن) به تواق برسند، می توانند بعد از حصول توافق، طلاق توافقی بگیرند. توافق مذکور می‌تواند در محضر یا جلسه دادگاه صورت گیرد و به طریق رسمی در دفتر خانه یا دفتر اسناد رسمی تنظیم شود ولی اگر ایشان (زوجین) هر یک دارای وکیل دادگستری باشند می‌توانند نزد وکیل پایه یک دادگستری طلاق، شرح توافقات خود را به وکیل طلاق توافقی خویش داده و وکلای ایشان (وکیل زوج و وکیل زوجه) مراحل قانونی و تشریفات قانونی طلاق توافقی را به صورت کامل بدون نیاز به حضور موکلین (زوج یا زوجه) انجام دهند. لازم به ذکر است که هر یک از زوجین باید برای خود وکیل دادگستری جداگانه‌ای برگزینند که در موسسه حقوقی دادگان نیز طلاق توافقی توسط دو وکیل دادگستری طلاق انجام می‌شود که به درخواست موکلین می‌تواند از وکیل دادگستری زن طلاق استفاده کرد.
مراحل رسیدگی به گواهی عدم امکان سازش «طلاق توافقی»
علاوه بر دواری ممکن است دادگاه زوجین (زن و شوهر) را به مرکز مشاوره یا مشاور ارجاع دهد، زوجین در این مراکز علت عدم سازش خود را با ذکر دلایل مستدل و مدلل مطرح می‌کنند و مشاور سعی در صلح و سازش بین زوج و زوجه (زوجین) خواهد کرد و اگر این امر ( عدم سازش) برای کارشناس مسجل شود برای دادگاه نظریه کارشناسی خود را به صورت مکتوب و مدلل به اعلام می کند. پس از حصول اطمینان از عدم سازش زوج و زوجه (زوجین) دادگاه صالحه گواهی عدم امکان سازش «طلاق» طوافقی را صادر می‌کند.

لازم به ذکر است در زمان صدور گواهی عدم امکان سازش «طلاق توافقی» قبل از مراجعه به دفتر ثبت طلاق زوجین «زوج و زوجه» یا وکیل دادگستری از جانب موکلین باید در همان جلسه دادگاه حق تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی را ساقط کنند، با این کار رأی دادگاه قطعی شده و مدیر دفتر دادگاه گواهی قطعیت را در سه نسخه صادر و به هر یک از طرفین نسخه‌ای از آن را می‌دهد. پس از آن اگر زوج و زوجه وکیل دادگستری اختیار کرده باشند، وکیل دادگستری می‌تواند با وکالت صیغه طلاق را اجرا نماید. در ماده ۱۱۳۸ قانون مدنی آمده است که «ممکن است صیغه طلاق را بتوسط وکیل اجرا نمود.»
مراحل انجام طلاق توافقی توسط وکیل پایه یک دادگستری طلاق

 

پاسخ داده شده اوت 17, 2018 توسط lawfirm (2,220 امتیاز)
انتخاب شده اوت 23, 2018 توسط lawfirm
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
در صورت نبود قاضی در شعبه قضایی برای جلو انداختن زمان رسیدگی به پرونده چه راه حلی وجود دارد؟
پاسخ داده شده اکتبر 15, 2017 توسط بی نام
13 نفر آنلاین
0 عضو و 13 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2005
بازدید دیروز: 3282
بازدید کل: 9867555

533 سوال

98 پاسخ

93,093 کاربر

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل در امور شرکت ها – مشاوره حقوقی رایگان

امروزه با توجه به اینکه در شرکت های خصوصی و دولتی دعاوی مختلفی ممکن است مطرح شود نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل همواره احساس می‌شود . به جهت پیچیدگی روابط داخلی و خارجی شرکت ها و همچنین اختلافات پرسنل در شرکت و لزوم آشنایی با مسایل حقوقی و قوانین و همچنین به روز بودن شرکت در مورد قوانین جدید ، لازم است شرکتها امور حقوقی خود را به مشاور حقوقی و یا تیمی از وکیل دادگستری برون سپاری نمایند و یا اینکه با همکاری و یا استخدام وکیل دادگستری بتوانند همواره از مشاوره حقوقی با وکیل بهره مند شوند تا در مواجه شدن با مشکلات راه درست قانونی و حقوقی برگزیده شود . علاوه بر آن در تنظیم عقود و قراردادهای داخلی و خارجی شرکت و همچنین صورتجلسات نقش مهمی را مشاوره حقوقی با وکیل ایفا می نماید .
مشاور حقوقی به دلیل اطلاعات کامل به مسایل حقوقی و همچنین قوانین و دستورالعمل های حقوقی و آشنا به مسایل و مشکلات شرکتها می‌تواند راهگشای خوبی در موارد زیر باشد .
مشاوره حقوقی رایگان و انلاین و مشاوره تلفنی به شرکتها در زمینه تنظیم تهیه و تنظیم قراردادهای داخلی و بین شرکتی و همچنین تنظیم قراردادهای بین‌المللی مشاوره حقوقی حضوری به شرکتها جهت تنظیم و یا اصلاح دستورالعمل های داخلی شرکت و تنظیم آیین نامه‌ها و صورتجلسات و تشکیل مجمع در شرکت . مشاوره حقوقی در زمینه اختلافات و دعاوی اداره کار و تأمین اجتماعی در رابطه با کارگر و پرسنل شرکت .و پیگیری در دعاوی اداری و استخدامی . مشاوره حقوقی در زمینه انجام امور مناقصات و مزایدات . و سایر امور حقوقی
لذا انجام موارد فوق نیاز به تخصص و کارامدی کادر حقوقی سازمان یا شرکت دارد . لذا هرچقدر شرکتها در زمینه امور حقوقی قوی‌تر باشند و از مشاوره حقوقی با وکیل متخصص بهره مند شوند از دعاوی و درگیری‌های حقوقی در امان هستند . و در صورت طرح دعوی ، به جهت اینکه امور حقوقی شرکت به درستی و تحت نظارت مشاور حقوقی و وکیل دادگستری انجام شده ، موفقیت در پرونده بیشتر خواهد بود

533 سوال
98 پاسخ
93,093 کاربر

مزایای مشاوره حقوقی دادگان

آشنایی با مشاوره حقوقی تلفنی

امروزه با پیشرفت فناوری و اطلاعات،شاهد سهولت ارتباطات و گسترده شدن راه های برقراری ارتباط می باشیم.همین موضوع نیز باعث شده است بیشتر افراد جامعه در پی ان باشند که از راهای ساده تر و راحت تری مشکلات خود را حل کنند.مشاوره حقوقی تلفنی نیز یکی از بهترین و راحتترین راه هایی میباشد که در عصر حاضر مردم می توانند مشکلات حقوقی و قانونی خود را از این طریق حل کنند. مشاوره حقوقی در زمان های گذشته همه ی کسانی که نیاز به مشاوره حقوقی داشتند باید قبل ازهر اقدامی با وکیل مورد نظرشان صحبت میکردند تا بتوانند با تعیین وقت قبلی او را ملاقات کنند و مشکلات حقوقی خود را مطرح کنند.این مسئله از جوانب گوناگون دارای مشکلات فراوانی بود و حتی گاهی تعیین جلسه توسط وکیل به تاریخ بسیار دوری موکول میشد و بسیاری از افراد منصرف میشدند. امروزه این امکان برای تمام مردم ایجاد شده است تا در هر زمان و هر مکانی که قرار دارند،با صرفه جویی در وقت و هزینه با مشاوره حقوقی تلفنی ارتباط برقرار کنند و سوالات و مسائلی که برایشان پیش آمده است را مطرح کنند. توجه داشته باشید که همه ی افرادی که در جامعه زندگی میکنند به طور خواسته و یا ناخواسته با قوانین جامعه در طول زندگیشان برخورد خواهند کرد و در چنین مواقعی داشتن آگاهی و کسب اطلاعات برای حل چنین موضوعاتی حرف اول را میزند.اما شاید اکنون برای بسیاری از شما این سوال پیش اید که چگونه می توان از این موضوعات اطلاع پیدا کرد و به دنبال راه حلی برای آنان باشیم؟ برای پاسخ به این سوال شما باید در نظر داشته باشید که مسائل حقوقی از جمله مواردی می باشد که به قوانین یک جامعه مرتبط میباشند و هرگونه خطا و اشتباه در فهم مسائل میتواند باعث ایجاد خسارتی جبران ناپذیر به افراد شود.بنابراین بهتر است از یک متخصص حرفه ای در این زمینه کمک بگیریم و مشاوره حقوقی در چنین مواردی بهترین راه حلی است که به افراد می توان پیشنهاد داد.

مشاوره حقوقی رایگان و مشاوره حقوقی تلفنی ، رایگان و حضوری

مرکز مشاوره رایگان و تلفنی حقوقی

موکلین و اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند از روشهای زیر با وکیل دادگستری و قاضی بازنشسته به صورت مسقیم مشاوره حقوقی رایگان و تلفنی و مشاوره آنلاین داشته باشند .

مشاوره حقوقی رایگان آنلاین : در صورتی که می‌خواهید به صورت رایگان با وکیل دادگستری مشاوره حقوقی رایگان داشته باشید می‌توانید سؤال حقوقی خود را در بخش پرسش و پاسخ حقوقی در سایت مشاوره حقوقی رایگان در قسمت مشاوره حقوقی رایگان آنلاین مطرح نمایید و پس از آن وکیل مرتبط اقدام به پاسخ به سؤال شما می‌کند .

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی 

در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی رایگان داشته باشید و خواستار این باشید که سریع پاسخ شما داده شود می‌توانید با برقراری تماس تلفنی با مرکز مشاوره حقوقی تلفنی دادگان درخواست وقت مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل را می نمایید و پس از طرح موضوع مشاوره ، تلفن به وکیل دادگستری یا قاضی اسبق در آن زمینه وصل می‌شود و پس از آن می‌توانید نسبت به مشاوره حقوقی رایگان و تلفنی اقدام نمایید .

مشاوره حقوقی حضوری 

در بسیاری از موارد به جهت حساسیت پرونده های حقوقی اشخاص تمایل دارند با تنظیم وقت مشاوره حقوقی حضوری با وکیل دادگستری یا قاضی بازنشسته مشاوره بگیرند . در اینصورت پس از تماس با دفتر مرکز مشاوره حقوقی رایگان درخواست خود را مبنی بر تنظیم وقت مشاوره حقوقی حضوری اعلام می نمایید و پس از آن برای اینکه مشاوره حقوقی تخصصی داشته باشید ، موضوع پرونده و عنوان مشاوره از شما سؤال می‌شود ، پس از آن نزدیک‌ترین وقت برای شما تعیین می‌شود . همچنین در صورتی که پرونده شما پیچیدگی داشته باشد و نیاز به مشاوره حقوقی از چند وکیل را داشته باشید جلسه مشاوره حقوقی با حضور چند وکیل دادگستری با سابقه تشکیل می‌شود.

آنچه که مورد نظر مؤسسه حقوقی دادگان است ارائه خدمات کامل حقوقی به اشخاص می‌باشد به همین جهت جمعی از بهترین وکیل دادگستری و قضات بازنشسته دادگستری شما را در پرونده های حقوقیتان مشاوره ، هدایت و راهنمایی می‌کنند.

به مرکز مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری دادگان، مشاوره حقوقی رایگان، تلفنی، اینترنتی خوش آمدید. سوالات حقوقی و مشاوره حقوقی رایگان را به صورت آنلاین دریافت کنید. تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۸۷۷۸۹۷/۸ 02188877898